Meride 't Gooi in Hilversum

Na een overlijden moet in korte tijd veel geregeld worden. Meride 't Gooi helpt u bij het organiseren van een passend afscheid, volledig binnen uw budget. Bij Meride 't Gooi staan uw wensen centraal. Als u 035 20 04 783  belt om een overlijden te melden, komt er direct een uitvaartverzorger van Meride naar u toe. U kunt ook een gesprek aanvragen met een van onze uitvaartverzorgers. Deze komt dan bij u langs in Hilversum om uw uitvaartwensen te bespreken en (voorlopig) vast te leggen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Meride 't Gooi voor persoonlijke en eigentijdse uitvaartzorg

 

Misschien heeft u al uitgesproken ideeën over uw eigen uitvaart of die van uw dierbare. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde locatie in Hilversum of omgeving? Wilt u na de plechtigheid liever een borrel met hapjes bij Kasteel Groeneveld in plaats van een koffietafel in crematorium Zuiderhof? Bij ons staan uw wensen voorop. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee over een persoonlijk afscheid, altijd binnen uw budget. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat wij van u overnemen. Bij Meride kunt u rekenen op persoonlijke, eigentijdse en integere uitvaartzorg.

Ons team in Hilversum

Jeroen van Riet
Uitvaartverzorger

Sonja Koster
Uitvaartverzorger

Eefje Visser
Uitvaartverzorger

Ronald van Maaren
Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts
Uitvaartverzorger

Gerdine van Kooten
Teamleidster

Onze uitvaartverzorgers werken en wonen in 't Gooi. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden in Hilversum en omstreken om het afscheid nog mooier en persoonlijker te maken. Onze uitvaartverzorger vertelt u daar graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Locaties in en nabij Hilversum

Begraafplaatsen

Noorderbegraafplaats

Laan 1940-1945 2
1222 NL Hilversum

begraafplaats Zuiderhof

Begraafplaats Zuiderhof

Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum

Crematoria

Crematorium Laren

Crematorium Laren

Weg Over Anna’s Hoeve 1

1251 SW Laren

Crematorium Den en Rust

Frans Halslaan 27
3723 EA Bilthoven

Crematorium Zuiderhof

Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum

Kerken

Diependaalsekerk

Diependaalselaan 138
1214 KE Hilversum

St Vituskerk

Rooms Katholieke kerk
Emmastraat 5
1211 NE Hilversum