Meride 't Gooi in Eemnes

Na een overlijden moet in korte tijd veel geregeld worden. Meride 't Gooi helpt u bij het organiseren van een passend afscheid, volledig binnen uw budget. Bij Meride 't Gooi staan uw wensen centraal. Als u 035 20 04 783  belt om een overlijden te melden, komt er direct een uitvaartverzorger van Meride naar u toe. U kunt ook een gesprek aanvragen met een van onze uitvaartverzorgers. Deze komt dan bij u langs in Eemnes om uw uitvaartwensen te bespreken en (voorlopig) vast te leggen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Meride ’t Gooi voor persoonlijke en eigentijdse uitvaartzorg

 

Misschien heeft u al uitgesproken ideeën over uw eigen uitvaart of die van uw dierbare. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde locatie in Eemnes of omgeving? Wilt u na de plechtigheid liever een borrel met hapjes bij Kasteel Groeneveld in plaats van een koffietafel in crematorium Laren? Bij ons staan uw wensen voorop. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee over een persoonlijk afscheid, altijd binnen uw budget. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat wij van u overnemen. Bij Meride kunt u rekenen op persoonlijke, eigentijdse en integere uitvaartzorg.

Ons team in Eemnes

Jeroen van Riet
Uitvaartverzorger

Sonja Koster
Uitvaartverzorger

Eefje Visser
Uitvaartverzorger

Ronald van Maaren
Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts
Uitvaartverzorger

Gerdine van Kooten
Teamleidster

Onze uitvaartverzorgers werken en wonen in 't Gooi. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden in Eemnes en omstreken om het afscheid nog mooier en persoonlijker te maken. Onze uitvaartverzorger vertelt u daar graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Locaties in en nabij Eemnes

Begraafplaatsen

RK Begraafplaats H.Nicolaas

RK begraafplaats H. Nicolaas

Wakkerendijk 60

3755 DD Eemnes

Algemene begraafplaats eemnes

Algemene begraafplaats Eemnes

Laarderweg 97

3755 AM Eemnes

Crematoria

Crematorium Laren

Crematorium Laren

Weg Over Anna’s Hoeve 1

1251 SW Laren

Kerken

Heilige Nicolaas kerk Eeemnes

Heilige Nicolaars kerk Eemnes

Wakkerendijk 60,

3755 DD Eemnes

Hervormde kerk Eemnes

Hervormde kerk Eemnes

Kerkstraat 16A,

3755 CK Eemnes