Meride 't Gooi in Blaricum

Na een overlijden moet in korte tijd veel geregeld worden. Meride 't Gooi helpt u bij het organiseren van een passend afscheid, volledig binnen uw budget. Bij Meride 't Gooi staan uw wensen centraal. Als u 035 20 04 783  belt om een overlijden te melden, komt er direct een uitvaartverzorger van Meride naar u toe. U kunt ook een gesprek aanvragen met een van onze uitvaartverzorgers. Deze komt dan bij u langs in Blaricum om uw uitvaartwensen te bespreken en (voorlopig) vast te leggen. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Meride ’t Gooi voor persoonlijke en eigentijdse uitvaartzorg

 

Misschien heeft u al uitgesproken ideeën over uw eigen uitvaart of die van uw dierbare. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde locatie in Blaricum of omgeving? Wilt u na de plechtigheid liever een borrel met hapjes bij Kasteel Groeneveld in plaats van een koffietafel in crematorium Laren? Bij ons staan uw wensen voorop. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee over een persoonlijk afscheid, altijd binnen uw budget. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wat wij van u overnemen. Bij Meride kunt u rekenen op persoonlijke, eigentijdse en integere uitvaartzorg.

Ons team in Blaricum

Jeroen van Riet
Uitvaartverzorger

Sonja Koster
Uitvaartverzorger

Eefje Visser
Uitvaartverzorger

Ronald van Maaren
Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts
Uitvaartverzorger

Gerdine van Kooten
Teamleidster

Onze uitvaartverzorgers werken en wonen in 't Gooi. Zij zijn bekend met alle mogelijkheden in Blaricum en omstreken om het afscheid nog mooier en persoonlijker te maken. Onze uitvaartverzorger vertelt u daar graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Locaties in en nabij Blaricum

Begraafplaatsen

Begraafplaats St. Vitus Blaricum

Begraafplaats Sint Vituskerk in Blaricum

Kerklaan 19
1261 JA Blaricum

Algemene Begraafplaats Woensberg Blaricum

Algemene Begraafplaats Woensberg Blaricum

Woensbergweg 11
1261 AP Blaricum

Crematoria

Crematorium Laren

Crematorium Laren

Weg Over Anna’s Hoeve 1

1251 SW Laren

Kerken

Dorpskerk Blaricum

Torenlaan 16

1261 GD Blaricum

St. Vitus Blaricum

Sint Vitus kerk Blaricum

Kerklaan 17
1261 JA Blaricum