Exclusieve uitvaart Meride 't Gooi

Bij Meride het Gooi is de organisatie van een exclusieve uitvaart in goede handen. Wij zorgen dat alles rondom de begrafenis of crematie perfect geregeld is. Maatwerk is hierbij vanzelfsprekend voor onze uitvaartverzorgers. Zij dragen door intensieve begeleiding, kennis, ervaring en flexibiliteit bij aan een persoonlijk, mooi en betekenisvol afscheid.

Exclusieve aspecten van een uitvaart:

Team Exclusieve Uitvaart Meride

Soms vraagt een uitvaart om maatwerk omdat er bijvoorbeeld buitengewoon veel genodigden en belangstellenden op de begrafenis of crematie worden verwacht. Of er is sprake van mediabelangstelling. In deze gevallen staat het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride het Gooi tot uw beschikking.

Meride het Gooi heeft door de jaren heen veel speciale uitvaartwensen en verzoeken verwezenlijkt. Enkele voorbeelden zijn het loslaten van witte duiven, een plechtigheid in een schouwburg met een orkest, een koets met paardenspan als lijkwagen, een condoleance met sterrenhapjes.

Laat Meride 't Gooi uw exclusieve uitvaart regelen

Meride 't Gooi staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Als u een overlijden meldt, komt er direct een uitvaartverzorger bij u langs. Deze uitvaartverzorger helpt u direct met het regelen van de eerste formaliteiten. Vervolgens kunt u in alle rust de verdere uitvaart bespreken.

  • Jarenlange ervaring met bijzondere en drukbezochte uitvaarten
  • Inspiratie voor exclusief maatwerk
  • Een hoge klanttevredenheidsscore

Exclusieve uitvaart Meride: ‘alles is mogelijk, mits men de wet niet overschrijdt’

Dit is het uitgangspunt van het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride Uitvaartverzorging. Een exclusieve uitvaart vraagt om ruime ervaring, intensieve voorbereiding, goed overleg en een gedegen planning. Het Team Exclusieve Uitvaarten van Meride het Gooi is op deze taak berekend. Nadat wij uw wensen samen met u in kaart hebben gebracht, ontvangt u een duidelijke offerte. Zo weet u op voorhand welke kosten uw wensen met zich meebrengen. Op deze manier komt u ook bij een luxe en/of exclusieve uitvaart na afloop niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft u specifieke wensen voor een uitvaart in 't Gooi? Wij helpen u graag.

Elke uitvaart is uniek. Vraag daarom in minder dan één minuut een offerte op maat aan. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Ook ’s avonds en in het weekend. U ontvangt de offerte per e-mail.