U vertelt, wij luisteren en informeren

Na een overlijden moeten veel praktische zaken geregeld worden…

Na een overlijden moeten veel praktische zaken afgehandeld worden…

De aandacht voor duurzaamheid is de laatste jaren sterk toegenomen…

Bij Meride het Gooi is de organisatie van een exclusieve uitvaart in goede handen…

Meride 't Gooi: wij regelen uw uitvaart met zorg en aandacht

De uitvaartmedewerkers van Meride 't Gooi verzorgen elke uitvaart met zorg en aandacht. Uw wensen en budget staan hierbij altijd centraal. Of het gaat om een traditionele begrafenis, een eigentijdse eco-uitvaart op een natuurbegraafplaats of een budget uitvaart; wij regelen het voor u. U kunt bij ons terecht voor elke uitvaart, ongeacht uw verzekering of uitvaartpolis.
Onze uitvaartverzorgers zijn thuis in 't Gooi en omstreken en kennen alle reguliere en bijzondere uitvaartlocaties. Ze begeleiden, regelen en adviseren maar altijd in overleg met u en volgens uw wensen. Het waardige afscheid dat u voor ogen heeft, verzorgen we graag voor u.

De uitvaartverzorgers van Meride 't Gooi

In de week voor de uitvaart komt er veel op u af. In korte tijd moet u veel keuzes maken en praktische zaken regelen. De uitvaartverzorgers van Meride helpen u hier graag mee. Met veel toewijding, ervaring en kennis van zaken staat uw persoonlijke uitvaartverzorger u  gedurende deze hele periode bij.

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren, integer en hebben een goed inlevingsvermogen. Hierdoor krijgt u precies de begeleiding die u wenst bij het organiseren van een uitvaart. De uitvaartverzorgers van Meride zijn thuis in 't Gooi. Daarom weten ze wat er mogelijk is en kennen ze alle bijzondere locaties voor een dienst, condoleance of opbaring. Als toegewijde professionals zorgen de uitvaartverzorgers van Meride 't Gooi dat het afscheid helemaal volgens uw wensen en uw budget verloopt.

Bespreek uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Misschien heeft u al heel uitgesproken wensen en ideeën voor uw uitvaart. In dat geval kunt u deze op papier zetten en bij uw uitvaartpolis bewaren. Het is ook mogelijk uw wensen vast te laten leggen door een medewerker van Meride het Gooi. U kunt bijvoorbeeld de keuze voor een begrafenis of een crematie laten vastleggen, welke muziek u wilt laten horen of welke bloemen u wilt. U kunt zelfs al kiezen in welke kist u wordt opgebaard. Door uw wensen vast te laten leggen, neemt u uw naasten een deel van de uitvaartzorg uit handen.  U kunt onze uitvaartverzorger tijdens een persoonlijk gesprek uiteraard ook om ideeën voor de begrafenis of crematie vragen.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken en in een vrijblijvend en kosteloos gesprek uw uitvaartwensen bespreken? Bel dan Meride het Gooi op 085-40 18 123 om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.  Of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.