Zo weet u altijd waar u aan toe bent

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en keuzes. Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? Liever een simpele uitvaartkist of toch een elegante kist van massief hout? Wordt de overledene in het rouwcentrum opgebaard of in een mobiel opbaarhuisje in uw eigen tuin? Is er na afloop koffie of krijgen de gasten een uitgebreide high tea? Wilt u een bandje laten spelen of een opname laten horen? Al deze keuzes zijn van invloed op de prijs van de uitvaart. Wilt u snel en precies weten wat de uitvaartkosten zijn op basis van uw wensen? Vraag dan direct een offerte aan.

Meride 't Gooi heeft ook pakketten met uitvaartdiensten voor een vaste prijs. Deze pakketten kunnen naar uw wensen worden aangepast. Bekijk hier onze uitvaartpakketten. Voor vragen of meer informatie kunt u 24/7 contact opnemen met een medewerker van Meride 't Gooi.

Meride geeft u graag vooraf volledige duidelijkheid over de uitvaartkosten…

Meride het Gooi geeft u graag vooraf volledige duidelijkheid over de uitvaartkosten…

Vraag nu in enkele eenvoudige stappen geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij gaan direct voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.