Visie Meride 't Gooi

Persoonlijke begeleiding

Wij sturen u tijdens deze bijzondere periode in uw leven nooit van het kastje naar de muur. Bij ons wordt u namelijk begeleid door één vaste uitvaartverzorger zodat u tijdens deze periode altijd een vertrouwd gezicht ziet. Onze uitvaartverzorger komt naar u toe, waar en wanneer u dit wilt.

Met of zonder polis

Meride 't Gooi is voor u een veilige keuze omdat wij onafhankelijk zijn. Dit houdt in dat wij niet gebonden zijn aan een verzekeringsmaatschappij. Met of zonder verzekeringspolis, iedereen is welkom bij Meride.

Meer tijd, meer aandacht

Omdat Meride 't Gooi onafhankelijk is, halen wij geen voordeel uit het verkopen van allerlei extra’s zoals dure kisten. Daarom hebben onze uitvaartverzorgers meer tijd en dus volledig aandacht voor u.

 

Ik ben enorm dankbaar naar al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor u. Zo maakt Meride het verschil. “  Marc DreuningAlgemeen Directeur

 

 

Meride 't Gooi, veilige keuze