Wij komen graag met u in contact

Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden of om direct in actie te komen. Voor het melden van een overlijden of informatie over uitvaartzorg kunt u Meride 't Gooi telefonisch dag en nacht bereiken. Bel ons en u wordt direct te woord gestaan. Heeft u liever per e-mail contact? Meride ’t Gooi is per e-mail bereikbaar via het e-mailadres: klantenservice@meride.nl

Onze uitvaartverzorgers doen er alles aan om u bij te staan met ideeën. Ze bieden een luisterend oor en helpen u met alle praktische zaken rondom de uitvaart tot in detail. Ze zijn betrouwbaar, integer en geven u precies de zorg die u wenst.

Hoe kunnen we u helpen?

Na de melding van overlijden, komt een uitvaartverzorger van Meride ’t Gooi bij u langs. U bespreekt dan samen in alle rust wat er moet gebeuren en wat de uitvaartverzorger voor u kan doen. Een goed contact tussen u en de uitvaartverzorger is van groot belang voor een soepele organisatie van de begrafenis of crematie. U wordt daarom vanaf het eerste contactmoment tot en met de uitvaart begeleid door dezelfde uitvaartbegeleider. Ook bij eventuele nazorg na de uitvaart kunt u rekenen op deze zelfde uitvaartverzorger. Onze uitvaartverzorgers kunnen u veel van deze taken en zorgen uit handen nemen, zodat u tijd heeft om afscheid te nemen.